måndag 16 juli 2007

Hjälp att hitta flaskposten!

Här är då som utlovat bilderna ur Per-Gunnars kamera. Bilderna han tog i samband med att han onsdag den 11 juli kastade i en flaskpost någonstans i närheten av Umeå. Ja, jag vet var! Men det håller jag för mig själv.

Första flaskposten kastades veckan innan i älven en bit ovanför centrala Umeå. Två timmar senare kom e-post från en som hittat och öppnat flaskan. Hon fick en påse med priser.
Den här andra gången ville Per-Gunnar och Tora i morgonprogrammet SommarEspresso göra det lite svårare och det verkar det också ha blivit. Ingen har ännu hittat flaskan när detta skrivs närmare en vecka efter ikastandet.

Per-Gunnar lovade lägga ut bilder på hemsidan - mest för att han hittade vackra, daggdränkta växter där han smög. Men inte har de bilderna publicerats. Så då tar jag som vikarie egna initiativ; tömde kameran och presenterar här bilder som kan hjälpa dig, kära blogg-läsare, hitta flaskan före andra!

Vill du lyssna på hur det lät när flaskankastades i den där onsdagen så finns det att lyssna på i 30-dagarsarkivet i just precis 30 dagar. Klicka på den här länken och sedan lyssnar du på halvtimmen mellan 08.00 - 08.30 på morgonen.

Och här är bilderna.

Efter en till synes öde men av annat än bilar ganska vältrafikerad vägstump tar man sig:


Ett par snea, späda träd som man kan hålla utkik efter. Nu är man inte långt från målet:


Ytterligare närmare vattnet växer bl a dessa växter:


Och där! Där ligger den och flyter i det stilla vattnet. Ut och leta och bli sommarens andra flaskposthittare i P4 Västerbotten.


Inga kommentarer: